Et teid paremini teenindada, siis kasutame küpsiseid. Lisateave.
Juustune lillkapsa-pastavorm
*retseptist valmib kaks-kolm portsjonit.
Juustust lillkapsa-pastavormi on võimalik nautida nii treeningeelselt kui -järgselt. See tagab vajaliku energia mõõduka intensiivsusega füüsilise aktiivsuse jaoks. Tarbides vormi 3-4 tundi enne sportimist, tagad koormusaegse mugavustunde seedetraktis, mis võimaldab pühenduda täielikult sooritusele.
Iga sportlane teab, et taastumine on vähemalt sama oluline kui treenimine. Süües 1-1,5 tundi pärast koormust juustust lillkapsa-pastavormi, annad panuse energiavarude täiendamise ja lihaste parandamise protsesside tõhustamisesse. Tegemist on kaltsiumirikka roaga, toetades vere, luude, hammaste ja närvisüsteemi tervist.
Toitumisalane teave ½ retseptist valminud koguse kohta:
Energiasisaldus 1050 kcal
Süsivesikud 142 g 51 %E
Valgud 39 g 15 %E
Rasvad 39 g 34 %E
Toitumisalane teave 1/3 retseptist valminud koguse kohta:
Energiasisaldus 700 kcal
Süsivesikud 95 g 51 %E
Valgud 26 g 15 %E
Rasvad 26 g 34 %E
Vaja läheb:
- 200 g pennesid
- 1 suurem lihatomat
- 125 g mozzarellat vees
- ½ küünt küüslauku
- basiilikut
- oliiviõli
- soola, pipart
Valmistamine:
Lase 1 l vett potis keema. Lõika tomatile naha sisse rist ja pista tomat vette. Koor tuleb juba silmnähtavalt lahti. Lase tomatil umbes minutike vees seista, siis võta välja, koori ära ja lõika kuubikuteks. Lisa hakitud küüslauk, puruks rebitud basiilik ja 3-4 sl oliiviõli. Sega korralikult läbi ja jäta nii kauaks tõmbama kui pasta keeb.
Lase 1,5 l vett potis keema, lisa sool ja penned. Keeda pennesid kuni “al dente”. Selle pastatüübi puhul soovitaksin pennesid keeta vaid 5 min. Siis jääb tekstuur mõnusalt krõmps. Lisa penned tomatisegule, lisa puruks rebitud mozzarella, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe!